Állapotfelmérés és szájhigiénés kezelések

PÁCIENSEINKNEK

Állapotfelmérés

Az Ön fogainak egészsége fontos számunkra, ezért az első állapotfelmérés kedvezményes áron rendelőnkben.

Rendszeres fogászati kontroll segítségével diagnosztizálhatók a különböző problémák és időben tehetünk ellenük , mielőtt azok még nagyobb gondot okozhatnának. A fogászati kontroll és konzultáció egy kiváló lehetőség, hogy megismerje fogai állapotát, és hogy részletes tervet kapjon a fennálló problémák tartós és esztétikus megszüntetésére.

További információkért a szájsebészeti illetve egyéb konzultációval kapcsolatban, kérjük látogassa meg árlistánkat.

Digitális röntgen

A röntgenek segítséget nyújtanak a pontos diagnózis felállításásban a fogászat legtöbb területén: fogbeültetésekkor, gyökérkezeléseknél és a fogszabályozásban is.

Professzionális konzultáció

A fogászati anamnézist és státuszt valamint a kezeléseket számítógépen rögzítjük, hogy mindig pontos információnk legyen a pácienseink állapotáról.

Állapotfelmérés

A teljes állapotfelmérés egy precíz folyamat, melynek során a a fogorvos megvizsgálja a szájüreg és a fogak állapotát. A vizsgálat fogászati és szájüregi rákszűrést is magában foglal.

Kezelési terv elkészítése

A konzultáció keretében írásos, személyre szabott kezelési tervet és árajánlatot adunk, mely kezelésekre bontva tartalmazza az árakat így Ön meg tudja tervezni költségeit is.
SZÁJHIGIÉNIÉS KEZELÉSEK

Fogkőeltávolítás és szájhigiéniai tanácsadás

Ehhez a beavatkozáshoz tartozik minden olyan fogászati kezelés, amely a lepedék, illetve az íny feletti fogkő és íny alatti fogkő eltávolítását szolgálja, mely az egészség és az esztétika szempontjából sem kívánatos.

A fogkő a lepedék elmeszesedésével alakul ki, nagymértékben tartalmaz baktériumokat, amelyek fogínyvérzést, fogágy gyulladást végső esetben pedig akár fogágy pusztulást is okozhatja.  Ennek következtében a fogak olyannyira meglazulhatnak, hogy maguktól is kieshetnek.

Mindenképp érdemes felfigyelni, ha fogínyünk vérezni kezd, mert az már rosszat sejtethet, fogágybetegségre utalhat. Ez leginkább fogmosáskor és evéskor fordulhat elő. A fogíny színe is megváltozik ilyenkor, sötétebb lesz, végig duzzanat tapasztalható, az érzékenységéről nem is beszélve. A fogíny egyre lejjebb húzódik, egyre szabadabbá téve ezzel a fognyakat.

BEJELENTKEZÉS
Kérjük töltse ki a fenti űrlapot és hamarosan felvesszük Önnel a kapcsolatot. Köszönjük.

Cím

Nyugati tér 4.,III./29.
1132, Budapest

Hívjon minket!

+36209472999

Nyitvatartás

H-SZ-P: 9:00 - 19:00
K: zárva, CS: 13:00-19:00

Időpont foglalás

csillagdentalsurgery@gmail.com