Csillag Dental Esztétikai és Fogpótlás Klinika bemutatkozása

Több mint 30 éve elégedett mosolyokat varázsolunk

 Budapest szívében, a Nyugati téren csúcstechnológiával felszerelt fogászati magánklinikánkon szeretettel várunk, minden kedves Érdeklődőt. A Rendelőt Dr. Csillag Zsolt alapította és már megalapításakor, 1992-ban azt tűzte ki céljául, hogy egyedülálló szakmai színvonalat képviselve, a páciensek legmagasabb elvárásainak is megfeleljen.

RÓLUNK

A legmodernebb gépekkel és eszközökkel teljes körűen felszerelt rendelőjével, saját panoráma röntgenjével, egészségpénztári kapcsolattal, valamint 3 fős folyamatosan képzett fogorvosokból álló csapatával a legmagasabb igényeket is kielégíti. A Csillag-Med Kft. Nyugati téri rendelőjében a fogorvoslás teljes palettája elérhető, az általános szájhigiénés kezeléstől a fogfehérítésen át egészen a fogbeültetésig. Szakképzett személyzet, fogorvos, szájsebész, implantológus, fogszabályozó szakorvos, valamint barátságos és kényelmes környezet fogadja az idelátogatókat.

FÁJDALOMMENTES FOGÁSZAT

A modern érzéstelenítő anyagoknak és eljárásoknak köszönhetően minden beavatkozásunk fájdalommentes. Lehetőség van helyi és általános érzéstelenítésre. Helyi érzéstelenítésre UltracainDS forte készítményeket használunk. Az altatásos kezelést, külön kérésre végezzük anaszteziológus szakorvos bevonásával. Fogorvosaink, asszisztenseink és valamennyi munkatársunk annak érdekében végzik munkájukat, hogy a fogászatra látogató páciens fájdalommentes megoldást találjon problémáira, a lehető legrövidebb időn belül és a legmagasabb szakmai tudás alkalmazása mellett.

 • Barátságos orvosok
 • Kényelmes rendelő
 • Legmodernebb eszközök
 • Családbarát rendelő
 • Könnyű megközelíthetőség
 • Nincs, vagy kevés várakozási idő
 • Ingyenes állapotfelmérés
 • Elégedettség garancia
 • Kedvező árak
 • Teljes körű felszereltség
 • Magas minőségű anyagok
 • Digitális röntgenek

SZÁJSEBÉSZET

Ritka az olyan fogászat, ahol a kisebb, fogmegmentő szájsebészeti kezelésektől a bonyolultabb beavatkozásokig minden problémát orvosolni tudnának. A rendelőnk és csapatunk viszont képes kezelni és megoldani ezeket a bonyolult, nagy tapasztalatot és gondoskodást igénylő kezeléseket. Szájsebész, implantológus és parodontológus szakorvosaink felkészültsége és nemzetközi szakmai tapasztalatuk is garancia a sikeres és fájdalommentes beavatkozásokra.
A fogászati szájsebészeti műtétek nagyon komolynak és félelmetesnek tűnnek, mi komolyan is vesszük őket, de gondoskodásunk és szakmai tudásunk megtapasztalása után már Önnek sem lesznek olyan félelmetesek.

FOGSZABÁLYOZÁS

Szerencsére a modern fogászatban ma már több lehetőség és készülék elérhető, mellyel szebbé varázsolhatjuk mosolyát. Egyik fő célkitúzésünk, hogy klinikánkon minden korosztály megtalálja a számára legideálisabb fogszabályozási lehetőséget. Szeretnénk kihangsúlyozni, hogy manapság a felnőtteknél is szép eredményeket lehet elérni a fogszabályozással.

ÁLTALÁNOS FOGÁSZAT, ESZTÉTIKAI FOGÁSZAT

Magas színvonalú esztétikai fogászatként kerámiahéjak, fém vagy cirkon koronák és hidak elkészítésérben is nagy tapasztalatunk van. Emellett fogászati implantátumokra kiváló minőségű koronák, hidak kerülnek, melyek olyan természetes hatást keltenek, mintha eredeti fogak lennének.GALÉRIA

ELSŐ LÉPÉSEK EGY ÚJ MOSOLY FELÉ

Ingyenes állapotfelmérést, precíz és biztonságos kezelést nyújtunk Önnek! Fáradjon el rendelőnkbe egy első ingyenes konzultációra – állapotfelmérésre, és szakorvosaink a legjobb tudásuk szerint fogják ellátni Önt!
ElÉGEDETT PÁCIENSEINK MONDTÁK

Cím

Nyugati tér 4.,III./29.
1132, Budapest

Hívjon minket!

+36209472999

Nyitvatartás

H-SZ-P: 9:00 - 19:00
K: zárva, CS: 13:00-19:00

Időpont foglalás

csillagdentalsurgery@gmail.com